DRC havde to hold på startlisten til årets Rallye Monte-Carlo Historique, der blev kørt fra torsdag den 26.01.2023 til onsdag den 01.02.2023

De to DRC-hold som bestod af start nr. 132 Per Vilslev / Erik Andersen i Opel Kadett GT/E og start nr. 94 Hans Kolby Hansen / Poul Erik Hansen i Lancia Fulvia 1600 HF, hvade valgt Reims i Frankrig som start by.

Per og Erik lå længe i top-20, endda som nr. 14 på et tidspunkt, indtil en ærgerlig fejl på en lang sekundetape gav dem flere tusinde strafpoint, og de faldt tilbage under de 100 bedste. Men på den sidste nat ”de lange knives nat” kørte de stabilt og sluttede verdens mest krævende regularity rally som nr. 86 generelt.

Hans Kolby Hansen og hans makker Poul Erik Hansen havde fra start tekniske udfordringer med Lancia’en og udgik mandag ca. midtvejs i løbet.