Arne Guldmarks ærespokal blev ved Dansk Rally Clubs generalforsamling den 15.03.2023 tildelt rallyløbsleder og -dommer Finn Højlund fra Vordingborg. Pokalen blev indstiftet i 2014 af den tidligere succesrige bane- og rallykører i 1960’erne, nu afdøde Arne Guldmark, og gives til en person, der har ydet en stor indsats for dansk rally, enten som deltager eller arrangør. Finn Højlund blev hyldet for sit årelange arbejde med at arrangere løb og som dommer med international FIA-status.

Arne Guldmarks ærespokal gives til en eller flere personer, der har gjort eller gør en særlig indsats for dansk rally. Arne Guldmark Hansen var født i Dragør den 5. juli 1924. Han var en af dansk motorsports betydelige personligheder med mange topresultater i ind- og udland i motorsportens guldalder i 1960’erne. Arne Guldmark vandt danmarksmesterskab på bane i 1961 i Volvo PV544 og i rally i 1965 med Hans Aron Jensen i Ford Anglia. I 1962 vandt han KDAK’s 6. internationale Caltex Økonomiløb sammen med Hans Aron Jensen i Ford Anglia. I 1962 blev Arne Guldmark sammen med Carl Syberg i sin Volvo PV544 nummer fem i et af datidens absolut hårdeste og længste rallyer, det 10.000 km lange Tour d’Europe. Han deltog fem gange i Tour d’Europe og tre gange i Rallye Monte-Carlo.